Asztalfoglalás: +36 20 955 5114

1045 Budapest, Elem u. 5-7.

ASZTALFOGLALÁS:
+36 20 955 5114

Bemutatkozás


A Billiard Art 1990-ben alakult, és a tulajdonos, Sebestyén Árpád szabadidős érdeklődéséből fejlődött fokozatosan, az ország talán legnagyobb piaci részesedésű, szalonjátékokat - biliárdasztalokat, asztali focikat, dartot, pókerasztalokat, sakkasztalokat, azok kellékeit, és a hozzájuk kapcsolódó felszerelést - gyártó és forgalmazó cégévé.

A kereskedelmi részleg mellett, a cég székhelyével egy épületben, egy 16 asztalos biliárdklub is várja vendégeinket. A klubban minőségi, amerikai, verseny pool- és angol, verseny snooker asztalokon folyik a játék, de a vendégek rendelkezésére állnak dart gépek, asztali foci és minőségi játékgépek is. A vendéglátást egy country stílusban berendezett, kényelmes, kultúrált beszélgetést biztosító bár teszi teljessé.

A klubban jelentősen támogatjuk a versenysportot, itt gyakorolnak a snooker játéknem országos legjobbjai, rendszeresen játszanak a helyszínen a pool élversenyzői, itt került megrendezésre 1994-ben, a snooker Európa-bajnokság és pool játéknemben rendeztünk Eurotour selejtezőt is, az európai szövetség égisze alatt. A Billiard Art szervezte, a Magyar Biliárd Szövetség Snooker szakágának keretében, a 2000. évi junior snooker Európa-bajnokságot is.

E területen való további szolgáltatásaink közül megemlítenénk még az ingyenes szakmai tanácsadást, biliárdtermek teljes berendezését, asztalok javítását, posztózását, rendezvényekre történő bérbe adását és az igény szerinti csomagküldést illetve házhoz szállítást.

 


2000. elején, a kezdetben hobbi tevékenységet jelentő autós túrázás, utazás minőségi kellékeivel bővült a cég tevékenységi köre, így autós expedíciós kellékek kizárólagos- nagy és kiskereskedelmi forgalmazásával is foglalkozunk. Fő termékeink az autós tetősátrak, a Ramsey off-road csörlők és a saját gyártású homokvas. Vásárlóink között tudhatjuk a Dakar tereprally magyar indulóit, vagy újabban a Budapest-Bamakó verseny résztvevőit. A cégtulajdonos Sebestyén Árpád, alapító tagja a Magyar Terepjárós Egyesületek Szövetségének és két évig, lemondásáig, az expedíciós szakág vezetője volt. A cég szervezte, három országos jellegű utazó-és túratalálkozón, olyan vendégek tették tiszteletüket, mint a Mount Everest első magyar megmászója, Erőss Zsolt, vagy a jeles földrajz szakíró, világutazó Lerner János.

2004. esztendő negyedik negyedétől immár hajóforgalmazzással is bővült a cég tevékenysége, ráadásul úgy, hogy kizárólagos forgalmazói vagyunk a világhírű Fountaine-Pajot katamarángyár hajóinak, az egytestűek közül pedig, a világhírű Andres Justin tervezte szlovén Y yachtok képviseletét látja el a Billiard Art Studio kft. Ettől az időponttól kezdve hajók bérbeadásával is foglalkozik cégünk, elsősorban Horvátországra szakosodva. Egyedülálló módon, nem csak kis, úgynevezett charterhajókat kínálunk, hanem kapitánnyal, személyzettel rendelkező 15-20 kabinos nagyhajókat is.

 

CÍM:  1045 Budapest, Elem utca 5-7.
TELEFON:  +36 20 9 555 114
E-MAIL:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
NYITVA TARTÁS:  Hétfő-Csütörtök: 12:00 - 23:00 | Péntek-Szombat: 12:00 - 01:00 | Vasárnap: 12:00 - 23:00

Akár otthonról is le tudod foglalni kedvenc asztalod!

Biliárd asztalt online, ülőasztalt csak telefonon tudsz foglalni!

ONLINE asztalfoglalás